Sidder du med et spørgsmål der ikke bliver beskrevet på den nedenstående oftede stillede spørgsmål vedrørende vores brands og produkter, så giv os et ring på: +45 38 71 69 59 eller skriv en mail på: info@scanlico.dk


Her kan du finde svar på de oftede stillede spørgsmål til vores brands og produkter:

Vælg hvilket brand du har et spørgsmål til:


RANCEO

Generel information på dit RANCEO lygte eller pandelampe produkt

De fleste reklamationer kan klares ved at skifte kontakten på lygten.

Fejlsøgning på produktet.

  • Kontroller at der er nye batterier i produktet.
  • Kontroller at kontakten er skruet helt på.
  • Kontroller at batteriet er isat korrekt, og at batteriet vender den rigtige vej.

Ofte stillede spørgsmål – Lygter og pandelamper

Kan jeg udskifte en LED?

Nej, de LED der anvendes i RANCEO lygter er loddet til det elektroniske kredsløb og kan ikke udskiftes.
Normalt når en lygte/lampe går i stykker, er det ikke LEDen der er i stykker, men kontakten. 

Kan jeg bruge genopladelige batterier i min RANCEO lommelygte eller pandelygte?

RANCEO lygter og pandelamper er optimeret til brug med engangsbatterier. Komponenter kan blive beskadiget ved brug af andet end den anbefalede batteritype. Alle RANCEO genopladelige lygter og pandelamper kræver et særlig batteri og bør kun oplades direkte via det medfølgende opladningssystem.

Er RANCEO produkterne vandtætte?

Nej, som udgangspunkt er produkterne ikke vandtæt. De er IPX4 godkendte. Dvs. at det er beskyttet mod vandsprøjt fra alle vinkler.
Alle RANCEO lygter og pandelamper kan bruges i regnvejr. Nogle produkter er dog IPX6 godkendt. Kig på ikoner og teknisk information hvilke produkter der IPX4 eller IPX6.
Har dit RANCEO produkt være udsat for vand, anbefaler vi at batterierne tages ud. På pandelamper holdes batteriboksen åben.
På lygter undlades det at kontakten skrues i. Dette forebygger at der opstår kondens i produktet.

Hvordan finder jeg ud af hvilken RANCEO lygte/pandelampe jeg har?

På de nyere RANCEO lygter står det på siden af lygten, hvilken model det er. På en pandelampe vil det stå på hovedet af lampen.
Fremgår det ikke, kan produktet findes på ranceo.com eller ved at kontakte os på telefon +45 3871 6959.

Venligst have følgende oplysninger klar:
Længde, batteritype, antal batterier samt om der er justerbar fokusering på modellen.

 


BIG WIPES

Generelle spørgsmål omkring BIG WIPES produkter:

Hvilke krav opfylder Big Wipes?

Big Wipes produkterne er dermatologisk testet og er godkendt i henhold til EU regulativet nr. 1223/2009, der omhandler kosmetiske produkter. Produkterne er testet på mennesker og ingen form for hudirritationer er blevet registreret.

Sikkerhedsdatablade kan rekvireres på dansk og engelsk hos Scanlico Denmark A/S på telefon 38 71 69 59 eller info@scanlico.dk.

 

Indeholder Big Wipes konserveringsmidler?

Nej. Ingen af Big Wipes produkter indeholder konserveringsmidler, hvilket er med til at gøre Big Wipes unik i forhold til lignende produkter og understreger produkternes innovation og høje kvalitet.

 

Hvad betyder ”4X4 FORMULA”?

4X4 formlen blev introduceret af Big Wipes tilbage i 2014 og var en klar forbedring af væsken, som er basis i alle produkterne. Den nye forbedrede formel indeholder 4 x ekstra-stærke rensemidler og 4 x hudplejemidler.

Den nye 4X4 formel er blevet endnu mere effektiv og fjerne hurtigt og nemt de substanser som der anvendes i løbet af en arbejdsdag. Trods den forbedrede effektivitet er væsken blevet endnu mere skånsom overfor dine hænder, da Big Wipes har tilsat hudplejemidlerne Aloe Vera, glycerin, lanolin og E-vitaminer, som hjælper med at beskytte, pleje og fugte dine hænder.

 

Indeholder Big Wipes sprit?

Ja. Væsken er vandbaseret og indeholder en lille procentdel sprit, der anvendes til at få vandet til at fordampe. For at opveje sprittens negative egenskab i form af udtørring af hænderne, er væsken fra Big Wipes tilsat Aloe Vera, Glycerin, Lanolin og E-vitaminer. Herved undgås udtørring af hænderne og brugeren undgår, ved brug af Big Wipes, tørre hænder med små revner der svier/irriteres, når såret kommer i forbindelse med forskellige materialer i løbet af en arbejdsdag. Med Big Wipes blødgøres hænderne og man undgår revner der skyldes tørre hænder.

 

Er Big Wipes biologisk nedbrydelige?

For at kunne give et korrekt svar til dette spørgsmål, så skal svaret deles op i forhold til serviet og væske.

Væsken der anvendes til Big Wipes produkterne er den samme uanset hvilket produkt der vælges. Væsken er biologisk nedbrydelig, da den er vandbaseret.

Derimod er der forskel på servietterne i de forskellige bøtter.

Servietterne i Multi-Purpose (sort låg) og Heavy-Duty (rødt låg) bøtterne er IKKE biologisk nedbrydelige og skal bortskaffes med dagrenovation.

Servietterne i Multi-Surface (grønt låg) er biologisk nedbrydelige. Vi anbefaler dog, at servietterne ved bortskaffes med dagrenovation.

 

Er Big Wipes anti-bakterielle?

Ja. Samtlige produkter i Big Wipes serien er anti-bakterielle og har en ekstra-ordinær god anti-mikrobiologisk aktivitet med en elimineringsgrad på >99,9% mod helbredsskadelige så som Coli-bakterier, Salmonella, Listeria, Stafylokokker m.fl.

 

Er Big Wipes godtkendt til fødevare produktion?

Big Wipes er IKKE godkendt til brug ved fødevareproduktion eller ved rengøring i kantiner eller lignende. Idet Big Wipes er tilsat duft og hudbalsam

 

Big Wipes har ved flere test vist sig at være særdeles effektive i beskyttelse mod infektion af Leptospirose (kommer bl.a. fra rotter og er årsag til Weils syge), hvor bakteriestammerne blev 100% elimineret.

 

Servietterne kan påvirke nogle typer af plastic, så de er ikke egnet til nogle plastik typer og sarte overflader.

 

Hvad kan Big Wipes fjerne?

Renseservietterne er effektive mod de hovedparten af de materialer som både professionelle håndværkere og private husstande anvender i forbindelse med en arbejdsdag. Nedenfor følger en oversigt med udvalgte substanser:

-        Blæk og sprittusch

-        Smørelse og fedt

-        Olie- og vandbaseret maling og coating

-        Lim, klæbemasse og taperester

-        Silikone og akryl tætningsmiddel

-        PU skum

-        Epoxy fyld og mørtel

-        Olie

-        Tjære

-        Generel snavs og smuds

-        …..og meget andet

 

Hvad er forskellen på de forskellige bøtter?

Som udgangspunkt er væsken den samme uanset hvilken produktvariant der vælges. Forskellen skal findes i servietterne, der er tilpasset hver deres opgaveområde.

Multi-Purpose servietten (sort låg) er en ekstra stærk serviet vævet i tre fiberlag og med dybe porrer til absorbering af substanser. Udover at være nærmest umulig at rive i stykker er servietten samtidig fnugfri. Serviettens imponerende evne til at absorbere en stor mængde materiale gør, at én serviet oftest er tilstrækkelig

Heavy-Duty servietten (rødt låg) er servietten til det drøje arbejde, hvor materialet der skal fjernes sidder godt fast. Servietten er kendetegnet ved en grov side med skrub og en blød side til efterpolering. Den nye Quad-serviet absorberer imponerende 40% mere end sin forgænger og oftest er én serviet tilstrækkelig.

Multi-Surface servietten (grønt låg) er en biologisk nedbrydelig serviet, der med god samvittighed kan efterlades i naturen. Vi anbefaler dog, at man i videst mulig udstrækning bortskaffer servietten i skraldespand, dagrenovation og lignende. Servietten er blød, super-absorberende og velegnet til bl.a. rengøring og anbefales til elektrikere, indendørsbrug, cykelister, på tur m.m., hvor der er behov for at fjerne snavs samt sikre bakteriefrie overflader.

 

Hvad kan Big Wipes Power Gel?

Som et ekstra og endnu mere effektivt alternativ til renseservietterne kan rensevæsken ligeledes fås som gel til håndrens. Gelen er tilsat pimpsten, hvilket gør den ekstrem effektiv over snavs der sidder ekstra godt fast på hænderne. Når man har anvende Power Gel anbefaler vi at man skyller hænderne med vand, da pimpstenene kan klistre sig fast på hænderne.

Power Gel fås i en praktisk 1 liters dunk med pumpe og kan med fordel placeres på toiletter, køkkener m.v.

 

Hvad er Big Wipes Power Spray?

Væsken der anvendes til servietterne kan ligeledes fås i koncentreret form i 1 liters dunk med forstøver. Det giver mulighed for at sprøjte væsken direkte på overfladen og lade formlen virke inden der tørres efter med en renseserviet.

 


 

 

BUFF

Generel information om dit BUFF produkt:

Hvad er forskellen på de forskellige Buff modeller?


Kulde beskyttelse – Thermal, Polar og Merino uld.

Thermal Buff®. Giver varme, komfort og trækker fugt væk fra huden for at opretholde kroppens temperatur om vinteren. Kan fås med reflekterende striber fra 3M.

Polar Buff®. Fastholder kropstemperaturen og holder varmen selv ved lave temperaturer. Kan fås med reflekterende striber fra 3M.

Merino Wool Buff. Er fremstillet af 100% ren ny uld. Ulden er åndbar, vandafvisende samt har en naturlig forebyggelse af lugt.

Neckwarmer Merino Thermal Buff. Er fremstillet af 100% ren ny uld. Ulden er åndbar, vandafvisende samt har en naturlig forebyggelse af lugt.

Neckwarmer Polar Buff®. Dette produkt er med til at bekæmpe varmetab og bibeholder kropstemperaturen i koldt vejr.

Neckwarmer Merino Wool Buff. Er fremstillet af 100% ren ny uld. Ulden er åndbar, vandafvisende samt har en naturlig forebyggelse af lugt.

 

Vind beskyttelse – Windproof og Neckwarmer Windproof.

Windproof Buff® giver den bedste beskyttelse mod vind og kulde på grund af det isolerede lag af varm luft, som er skabt mellem Buff’en og huden. Windproof Buff har desuden lodrette reflekterende striber fra 3M. Dette giver ekstra beskyttelse, når den bæres under dårlige lysforhold. Kan fås med reflekterende striber fra 3M.

Neckwarmer Windproof Buff® er syet til en elastisk og komfortabel  Windstopper®. Den har også en justerbar snor, der gør det muligt at omdanne den til en cap.

 

Sol beskyttelse – Drycool og Visor.

Drycool Buff® er fremstillet af Coolmax® Extreme stof.
Takket være stoffets særlige struktur fordamper sved hurtigt og tillader, at fugt passere igennem. Samtidig giver stoffet op til 95% beskyttelse mod UV-stråler. Drycool  Buff bør bruges i de varmeste måneder af året. Kan fås med reflekterende striber fra 3M.

Visor Buff er en kasket med et elastisk stof syet ind i sig. Visor Buff giver 95% UV beskyttelse. Den har fremragende åndbarhed og fugt kontrol. Takket være sin Polygiene® behandling forbliver stoffet rent i længere tid, uden at frigive lugt som er forårsaget af bakterier.

 

Brand beskyttelse – Fire resistant.

Fire Resistant Buff® er fremstillet af Nomex ® og XLA for større komfort.

Takket være Nomex® egenskaberne er produktet certificeret som personlige beskyttelsesudstyr, der beskytter brugeren under standarderne EN-340, EN ISO 11612-08 og EN1149-5/08. Fire Resistant Buff® er modstandsdygtig over for brand og er antistatisk. PPE Wildland Firefighting standard UNE-EN 15614

Sidder du med et spørgsmål der ikke bliver beskrevet på den nedenstående oftede stillede spørgsmål vedrørende vores brands og produkter, så giv os et ring på: +45 38 71 69 59 eller skriv en mail på: info@scanlico.dk


Generelt:

Her kan du finde nærmeste forhandlerlister på vores brand B2C websites.

RANCEO (Lygter, pandelamper og arbejdslys):
ranceo.com  

BUFF (Halsbeklædning):
buff-pro.dk 

BIG WIPES (Renseservietter):
bigwipes.dk 

Mr Beams (Udendørs og indendørs belysning):
mrbeams-nordic.com