fra 60 - 2000 m2
med kvalitetsprodukter

 

EN LYS IDÉ

Tilbage i forrige århundrede, helt præcist i 1992, satte Claus Gertsen sig for at ville starte sin egen virksomhed, og sammen med Jørgen E. Jakobsen fik de stablet den første spæde start af Scanlico Denmark A/S på benene, i et lillebitte støvet kontor i Vanløse. Fra starten var målsætning: At kunne levere en kvalitetslygte til alle håndværkere uanset erhverv. Langsomt, men sikkert fik de efterhånden flere agenturer indenbords og har nu agenturer eller aftaler med alle førende lygteproducenter, og Scanlico er nu den største leverandør af lygter i Danmark.

 

EVOLUTIONEN

Samtidig med, at agenturene blev flere, blev kontor og lager tilsvarende større for
at få plads til både flere produkter og mere personale. De trange kår tilbage i 1992, hvor Scanlico blot fyldte små 60 m2, har løbende ændret sig frem til 2010, hvor kontor og lager i Vanløse endegyldigt blev for små. I 2010 flyttede Scanlico til vores nuværende domicil i Herlev, hvor vi nu råder over ca. 2000 m2 kontor og lager. Hermed kunne vi fastholde et af vores væsentligste parametre: bestillinger modtaget inden kl. 15.30 skal afsendes samme dag!

 

KAN MAN VIRKELIG LEVE AF AT SÆLGE LYGTER?

Det kan man faktisk godt! Men det stiller store krav til, at varerne findes på lager, høj kundeservice, stor fleksibilitet og suveræn kvalitet. De mange kunder, vi har i dag, både store og små, sætter alle pris på samhandlen med Scanlico - og glæden er gensidig. Pionerånden tilbage fra 1992 lever fortsat i bedste velgående hos Scanlico, og vi tilstræber stadig at udvikle os sammen med vores mange trofaste kunder over hele Kongeriget, hvor vi kan levere, det vores kunders kunder har behov for, men i lige så stor grad være på forkant med udviklingen indenfor vores produktområder.

 

INNOVATIVT TUSINDEBEN I FULD FART

I den spæde start havde Scanlico blot et enkelt eller to produktben at stå på, men i de senere år er bredden og dybden i produktudvalget blevet udvidet til andet end blot lys og lygter. Og intet tegner på, at denne udvikling vil stoppe. Scanlico er populær sagt kommet over puppe-stadiet, og udvikler hele tiden nye ben i vores stræben efter hele tiden at være den ideelle samarbejdspartner til vores kunder. Vi er ikke tilfredse med blot at sælge varen til vores kunder. Vi er først tilfredse, når vores kunder har videresolgt varen til deres kunder, og kundens kunder er tilfredse. Derfor er vi hele tiden i en løbende udviklingsproces af nye, salgsfremmende emballager, displays og markedsføringstiltag, der kan hjælpe vores kunder øge omsætningen ude i butikkerne.


DUFTEN AF KVALITET

Vort nuværende produktsortiment består af produkter udvalgt fra de ypperste leverandører world-wide, hvor vi vægter den høje kvalitet ekstremt højt. Vi skal være de første til at indrømme, at vi absolut ikke har de billigste produkter - tværtimod - men pris og kvalitet hænger nu engang sammen, og Scanlico vil altid være kendetegnet for produkter af den allerbedste kvalitet. En kvalitet som vi til enhver tid kan, tør og vil stå inde for. Mange af vores produkter har garantier på 3, 5 og enkelte helt op til 10 år, hvilket i sig selv dufter langt væk af kvalitet. At vi så samtidig leverer hovedparten af vores produkter i flotte, salgsfremmende emballager er bare toppen af kransekagen og et parameter, som er med til at øge vores kunders omsætning, samt at stå endnu stærkere i forhold til lignende lowprice produkter.