Søger du en distributør der kan varetage jeres brand til det danske marked?

PARTNERSHIP

Mere end 20 års brancheerfaringer giver nye leverandører lettere adgang til det danske marked gennem Scanlico Denmark A/S landsdækkende kundenetværk. Siden Scanlico blev etableret har vi haft samhandel med markedets førende aktører indenfor både industri og sport/outdoor. Vælger din virksomhed Scanlico som Jeres nye distributør i Danmark, får I en professionel partner, der ved at det gode resultat opnås gennem godt og ærligt samarbejde.

QUALITY

Scanlico er kendt og anerkendt for et bredt produktsortiment af meget høj kvalitet fra førende producenter. Kvalitet er meget mere end produktkvalitet og i lige så høj grad leveringssikkerhed, produktgaranti, få reklamationer, egenskaber og levetid. Jo stærkere vi er på en lang række parametre, des mere værdi skabes der igennem hvert led.

DISTRIBUTION

Scanlico har i alle år tilstræbt dag-til-dag levering på hovedparten af vores brands. Distributionskanalerne består af en bred vifte af forskeligartede brancher indenfor industri, DIY, sport, outdoor, detail, landbrug og meget andet.

SERVICE

Ud over den høje produktkvalitet, tilstræber vi ligeledes at tilbyde den højeste servicegrad på markedet. Den høje kundeservice er gennemgående for hele organisationen i Scanlico og alle medarbejdere sætter en ære i at løse enhver udfordring hurtigst muligt og til mindst gene for vores samarbejdspartnere.

BRANDING

Branding er en væsenligt del af vores salgsarbejde. I tæt samarbejde med den enkelte leverandør, planlægger vi den fremtidige markedsføring og salgstrategi, for herved at øge markedsandelen. Markedsføringen sker både i relevante landsdækkende offline og online medier, samt lokalt med vores mange samarbejdspartnere.

Vi gør dit brand synligt og tilgængeligt gennem vores netværk af kunder

PARTNERSHIP

Det gode resultat skabes gennem et transparent professionelt samarbejde, hvor markedet og mulighederne udvikles i fællesskab. Et godt produkt bliver kun stærkere med den rigtige fokus fra produktion til salg. I vores terminologi er varen ikke solgt før den den er solgt i butikken.

QUALITY

Scanlico er kendt og anerkendt for et bredt produktsortiment af meget høj kvalitet fra førende producenter. Kvalitet er meget mere end produktkvalitet og i lige så høj grad leveringssikkerhed, produktgaranti, få reklamationer, egenskaber og levetid. Jo stærkere vi er på en lang række parametre, des mere værdi skabes der igennem hvert led hos vores kunder.

STOCKHOLDING

Scanlico tilstræber at have tilstrækkelig med varer på lager til at kunne håndtere markedets efterspørgsel. I de fleste tilfælde leverer vi fra dag-til-dag og mindsker derved vores kunders lagerbinding.

SERVICE

Ud over den høje produktkvalitet, tilstræber vi ligeledes at tilbyde den højeste servicegrad på markedet. Den høje kundeservice er gennemgående for hele organisationen i Scanlico og alle medarbejdere sætter en ære i at løse enhver udfordring hurtigst muligt og til mindst gene for vores samarbejdspartnere.

MARKETING

Scanlico markedsfører hvert brand løbende i landsdækkende offline og online medier i nationale brandingkampagner, samt deltager i vores kunders lokale markedsføring. Derudover kan vi tilbyde en lang række standard og individuelle displayløsninger, hvor vi løbende tilstræber at komme tættere på købsbeslutningen og derved kan blive en stærkere samarbejdspartner.

LED LENSER

LYGTER OG PANDELAMPER

LED LENSER er i løbet af et enkelt åri blevet verdens førende producent af lygter og pandelamper. Kundesegmentet er alle inden for industri, outdoor, fiskeri, jagt, politi, militær og mange, mange andre brancher, hvor de hos førnævnte er blevet det absolut foretrukkende brand når slutbrugeren skal vælge lygter eller pandelamper.

BUFF

HALSBEKLÆDNING

BUFF er et meget kendt mærke indenfor halsbeklædning til sporten. Nu har de også udviklet er stærkt sortiment til brug for industrien, militær, politi og mange andre brancher. Buff Protection er et høj kvalitets produkt til beskyttelse mod sol, vind og kulde.

BIG WIPES

RENSESERVIETTER

BIG WIPES er en markedsledende specialist af vådservietter fokuseret på at udvikle effektive renseservietter til næsten enhver udfordring inden for industri, DIY, kontor, sanitet, biler, kosmetik, husholdning og meget mere.

CONTIGO

DRIKKEDUNKE, TERMOKRUS OG DRIKKEDUNKE BØRN

Smarte farverige innovative tætte drikkedunke og termokrus fra CONTIGO. 100% BPA fri.

PACKIT

FROKOST TASKER, PICNIC SKULDERTASKER, DRIKKEVARER TASKER og TASKER TIL BØRN

PACKIT er en foldbar køletaske der holder maden og drikkevarerne kolde lige meget hvor. Taskerne fungerer som et køleskab to go. Nedkøler din mad og drikke i op til 10 timer. Placer tasken i fryseren, så fryser den indbygget gel der er syet ind i taskens indersider. Det skaber nok køling, at der ikke behøves ekstra køleelementer. Brandet PACKIT indeholder mange størrelser, former og farver der passer lige til dit behov.

DURACELL

BATTERIER

Duracell Direct leverer et kæmpeudvalg af husholdningsbatterier, heriblandt vores bedst sælgende batteriserie Duracell Plus. Duracell-brandet har længe været forbundet med høj effektivitet og pålidelighed, hvilket gør Duracell til det mest betroede batteri til alle anvendelser.

GRIP-ON

LÅSETÆNGER

GRIP-ON fremstiller det mest moderne og bredeste produktsortiment af kvalitets låsetænger med ergonomisk greb og enhåndsbetjent åbne/låse mekanisme. Top kvalitet til voksende krav til svejsning, metalarbejde, vedligeholdelse, rørarbejde, automekanikere og DIY.

CAMO

TERASSEMONTERINGSVÆRKTØJ

CAMO er et brand der har specialiseret sig i værktøj til montering af terrasser, der efterlader et højt niveau af finish på overfladerne og ingen synlige skruehuller.

PETZL

FALDSIKRINGSUDSTYR KLATREUDSTYR OG PANDELAMPER

PETZL er den absolut førende på markedet for klatreudstyr, faldsikring og pandelamper. Det er det absolut mest solgte brand inden for ovenstående kategorier. PETZL’s udviklingsafdeling er en af de mest innovative inden for deres felt og deres nytænkning tilfører løbende nye produkter til markedet.

Leverandør eller kunde?